Un bătrân din Botoșani a murit, după ce a fost bătut și aruncat într-o fântână de nepotul său

Ultima actualizare: 17-01-2022 20:27
politie
StirilePROTV

Un bătrân din Miorcani, județul Botoșani, a murit, după ce nepotul său, de care avea grijă, l-a bătut și apoi l-a aruncat într-o fântână.

Bărbatul a fost găsit mort abia a doua zi, după ce vecinii au sesizat că lipsește și au început să îl caute.

Suspectul de 37 de ani l-ar fi bătut pe bărbatul de 68 de ani cu mobilierul din casă până când acesta a căzut. Apoi, i-a pus trupul într-o roabă și l-a aruncat într-o fântână, conform Monitorul de Botoșani.

Inițial, când sătenii au început să întrebe de bărbat, tânărul a spus că acesta a plecat de acasă. Apoi, oamenii au chemat poliția.

Suspectul nu a opus rezistență în momentul reținerii. Deoarece figura cu afecțiuni psihice, la început procurorul de caz a decis să fie internat în Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Mavromati” și efectuarea unei expertize medico-legale. În urma acesteia, s-a a stabilit că fapta a fost comisă cu discernământ.

„Având în vedere concluziile expertizei, cel în cauză va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Valeriu Chihaia.

În urmă cu mai mulți ani, tânărul a început să o ucidă și pe bunica lui, otrăvindu-o, iar apoi a încercat de mai multe ori să se sinucidă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO