Un batran de 80 de ani din Vaslui si-a ucis fiul in timpul unui conflict. De la ce a pornit cearta

Ultima actualizare: 16-06-2016 00:00

Crima intr-o familie din judetul Vaslui. Un batran de 80 de ani si-a injunghiat fiul dupa un conflict spontan. Spune ca nu a vrut decat sa-l sperie, pentru ca acesta era baut si foarte agresiv.

Victima avea 49 de ani si ori de cate ori se imbata isi lovea parintii si ii alunga din curte. Ieri, batranul si-a piedut cumpatul, iar acum este cercetat pentru omor .

Crima s-a petrecut intr-o familie din localitatea Alexandru Vlahuta, din judetul Vaslui. Mai multe pahare de vin au semanat cearta intre un barbat de 80 de ani si fiul sau de 49 de ani.

Stefan Cazacu, tatal victimei: "A iesit inaintea mea, eram cu cutitul in mana. Eu am zis ca il sperii. Cand s-a izbit la mine sa ma ia, i-a venit cutitul in inima.Valeu, cate batai am luat de la el, cata frica am tras."

Incidentul sangeros s-a petrecut sub privirile neputincioase ale mamei victimei, o femeie in varsta de 79 de ani.

Lucretia Cazacu, mama victimei: "A facut scandal aseara. Dimineata cand s-a trezit, iar a facut scandal. Tatal lui a luat cutitul. A zis ca il sperie, nu sa il omoare. El nu a fugit dinaintea lui si i-a varat cutitul in inima si l-a omorat."

Barbatul de 80 de ani l-a reclamat de multe ori la politie pe fiul bataus.

Alice Ruja, procuror criminalist: "Pe fondul consumului de alcool, victima isi agresa parintii. Au fost nenumarate plangeri la politie, victima fiind sanctionata de mai multe ori."

Locuitorii din zona stiu de multa vreme de certurile din familia victimei, dar nu se asteptau sa se ajunga pana la crima.

"Cand se imbata ii fugarea si dormeau la vecini. El treaz era cuminte, se ducea la munca, dar nu facea scandal cu lumea, ci cu parintii, doar cand era baut", spune un vecin.

Batranul de 80 de ani este cercetat acum pentru omor din culpa.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO