Un bătrân de 69 de ani a fost ucis de concubinul unei femei, din gelozie

Dată publicare: 19-04-2021 16:54
Dată actualizare: 19-04-2021 18:00


Este anchetă într-o comună din județul Iași, unde un bărbat a fost găsit fără suflare, într-o balta de sânge, în curtea unei femei.

Aceasta din urmă a ajuns și ea plină de vânătăi la spital, nu înainte de a le povesti anchetatorilor că amândoi au fost bătuți crunt de partenerul ei.

Crima s-a produs, spun anchetatorii, într-o criză de gelozie, când atacatorul și-a văzut iubita cu alt bărbat.

Alarma s-a dat în comuna Stolniceni Prăjescu de dimineață, cand femeia în curtea căreia s-a petrecut tragedia, în vârstă de 62 de ani, și-a anunțat vecina că nașul ei, un bărbat de 69 de ani, zace mort în curte.

Omul ar fi vrut să-și viziteze fina, însă cum ruda sa nu era acasă, a intrat la o vecină. Între timp, concubinul femeii, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a venit în vizită la partenera sa și, când a găsit-o împreună cu altcineva, a sărit la bătaie.

Vecină: "Vecina a bătut la mine în poartă. 'Dunea, nasul tău, la mine în curte este mort. El a venit la mine, avea o sticlă de vin'. Probabil a intrat la ea, a crezut că eu sunt acolo și nu m-a găsit. În timpul ăsta, criminalul a apărut cu bicicleta. Concubinul ei... A bătut-o pe ea".

Vecin: "El s-a dus în vizită acolo, la rude. S-a auzit că e mort, că a fost omorât de cineva. Era în vârstă, om bătrân".

Vecină: "Mașini am văzut de poliție. Acolo era fina lui, ea nu era acasă și el s-a dus la vecina. A bătut-o pe ea, era toată plină de sânge".

Femeia a ajuns la spital, plină de vânătăi, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la IML Iași pentru necropsie. Procurorii au deschis un dosar pentru omor și tentativă de omor, iar principalul suspect se află acum la audieri.

Prin telefon prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași: "A fost la locul solicitării echipaj de prim ajutor Pașcani, acolo se afla o persoană de gen masculin decedată, urmând ca IML să constate cauzele și o femeie de 75 de ani policontuzionată, care a fost evaluată, era conțtientă, dar cu reacție emotional importantă dusă la CPU Pașcani pentru evaluare".

Mihaela Apostol, prim procuror Parchetul de le lângă Tribunalul Iași: "Pe fondul unei stări de gelozie, inculpatul a lovit victima cu o coadă de topor provocându-i numeraose leziuni la nivel cranio-cerebral, leziuni incompaltibile cu viața. În aceleași împrejurari a lovit-o și pe concubina sa la nivel cranian, persoana fiind spitalizată".

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la 20 de ani de închisoare.


VIDEO PROTVPLUS.RO