Un tânăr și fiul său de o lună, găsiți morți în casă. S-ar fi intoxicat cu fum

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Dublă tragedie, miercuri dimineaţa, într-o familie din judeţul Dâmboviţa.

Un tânăr de 27 de ani şi un băieţel de numai o lună şi jumătate au fost găsiţi morţi în dormitorul casei. Alături, în agonie, era soţia bărbatului.

Cel mai probabil, spun anchetatorii, cei trei s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Peste două săptămâni, tânăra familie se pregătea să îşi boteze copilul.

Familia se încălzea cu o sobă cu lemne, povestesc apropiaţii. Dimineaţa, pentru că bărbatul nu s-a mai prezentat la locul de muncă, la o firmă de termopane, tatăl lui şi un coleg au venit acasă să vadă ce s-a întâmplat. Aşa au descoperit tragedia.

Gheorghe Maricescu-colegul de muncă: "I-am găsit pe toţi 3 în pat, el şi copilul nu mai respirau, erau reci. Pe mamă am tras-o afară, am pus-o pe o pătură."

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanţă. Din nefericire, pentru tatăl copilului şi pentru bebeluş nu s-a mai putut face nimic

Eugen Dragomirescu-asistent medical ambulanţa Găeşti: "Un copil decedat, soţul e decedat în casă, doamna este în comă, respira totuşi, încercam să o resuscităm, să o salvăm".

Cei doi tineri erau împreună de aproape doi ani. Formau o familie fericită, mai cu seamă că aduseseră pe lume copilul de care se bucurau nespus, povestesc prietenii lor. Dimineaţa totul s-a transformat în coşmar.

Cei care au intrat în locuinţa povestesc că acolo mirosea a fum şi cred că bărbatul şi fiul lui au murit în timpul nopţii, în somn.

Cornel Atanasiu-medicul de familie al victimelor: "Probabil o intoxicaţie cu monoxid de carbon, uşi de termopan, geam de termopan. În casa miroase a fum, erau decedaţi probabil din cursul nopţii".

Vestea morţii tânărului şi a bebeluşului a şocat toată suflarea satului.

Gheorghe Săvulescu-preotul satului: "Ei se pregăteau de botez, să boteze copilul a doua săptămână după Paşti. O tagedie".

În stare critică, mama bebeluşului a fost transportată la spital şi se afla în secţia de terapie intensivă. Criminaliştii au ajuns la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat acolo.

Se aşteaptă şi rezultatul autopsiei pentru a se afla cauza morţii tatălui şi fiului său.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO