Un barbat si-a violat fiica timp de 20 de ani si a facut 7 copii cu ea. Cum a reusit sa scape femeia

10-01-2016 15:52


Domingo Bulacio

Un barbat din Argentina a socat intreaga tara. A fost arestat de politie dupa ce a facut 7 copii cu propria fiica, relateaza The Independent.

Domingo Bulacio a fost arestat saptamana trecuta dupa ce si-a supus fiica timp de 20 de ani la abuzuri sexuale cumplite.

Barbatul de 56 de ani a intrat in atentia autoritatilor dupa ce fiica sa a ajuns la spital cu unul dintre copiii celor doi. Aici, intrebata de medici, a explicat ca tatal fiul ei este si tatal ei. Autoritatile au inceput o investigatie.

Victima, in varsta de 31 de ani, a povestit ca prima data a fost violata de tatal ei pe cand avea 9 ani, imediat dupa moartea mamei sale. Atunci tatal i-ar fi spus ca trebuie sa-si asume rolul de "sotie noua" pentru el. "M-a amenintat ca ma omoara daca povestesc ceva" a marturisit femeia care a nascut 7 copii in tot acest timp.

De multe ori, copii erau obligati sa asiste la abuzurile sexuale. Agresorul a fugit imediat ce a aflat ca politia a emis un mandat de arestare pe numele sau insa a fost prins saptamana trecuta. Cazul a atras o atentie deosebita in presa din Argentina.

Sursa: Independent.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO