Un barbat si-a ucis cele doua fiice gemene de 17 ani. Ce i-a spus sotiei sale inainte sa se sinucida

Ultima actualizare: 17-03-2017 07:20
gemene

Un american din Chicago a sunat la politiei pentru a marturisi ca si-a impuscat mortal cele doua fiice gemene, ranit sotia si ca se va sinucide.

Cand autoritatile au ajuns la fata locului, au gasit trei cadavre. Pe cel al lui Randal Coffland, in varsta de 48 de ani, si corpurile celor doua fete, Brittani si Tiffany Coffland, care ar fi implinit 17 ani in scurt timp, relateaza Daily Mail

Sotia sa, Anjum Coffland, in varsta de 46 de ani, a fost ranita in urma focurilor de arma si transportanta la spital, unde a fost stabilizata. Anjum si barbatul erau casatoriti, dar erau separati, conform politistilor.

Cele doua fiice locuiau cu tatal lor. Inregistrarea audio a apelului a fost facuta publica. Barbatul a spus: “Tocmai ce mi-am ucis cele doua fete dupa ce le-am impuscat si mi-am impuscat si sotia. Acum, o sa ma sinucid.”. Apoi, barbatul le-a oferit adresa autoritatilor.

O sa ma sinucid si eu. Fiicele mele sunt moarte. O sa ma sinucid” a spus acesta. Apoi, s-au auzit focuri de arma, se pare ca barbatul a impuscat-o pe sotia sa. “Vreau sa traiesti si sa suferi la fel cum a facut-o si eu”, ar fi spus Randall. Conform politiei, barbatul avea permis de port-arma.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO