Un bărbat și-a mumificat mama și i-a ținut trupul într-un congelator, ca să îi ia pensia

07-04-2018 16:45


Trup tinut in congelator

Un bărbat din India, specializat pe confecționarea de produse din piele, și-a mumificat mama și i-a ținut trupul ascuns într-un congelator timp de trei ani.

El a fost arestat, miercuri, iar polițiștii cred că a recurs la acest gest ca să poată încasa pensia femeii chiar și după moartea acesteia.

Bărbatul, identificat drept Subharata Majumdar, a păstrat trupul mamei sale Bina într-un congelator din locuința sa, încă din 7 aprilie 2015, când femeia a încetat din viață, informează Newsweek, care citează Hindustan Times.

După ce au primit un pont printr-un apel telefonic anonim, oamenii legii au mers la locuința bărbatului, unde au descoperit trupul.

„Am găsit la locuința acestuia mai multe jurnale despre cum poate fi păstrat trupul unei persoane decedate, cât și cărți despre reîncarnare. Am descoperit trupul unei femei într-un congelator. Acesta fusese mumificat cu ajutorul unor substanțe chimice”, a precizat poliția din Kolkata pentru BBC News.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a folosit un card de debit pentru a încasa pensia mamei decedate.

„Subhabrata Majumdar a folosit un card de debit pentru a retrage sume de bani din contul pe care mama sa primea pensia. Încercăm să descoperim de ce contul femeii a continuat să fie activ, deși femeia nu mai era în viață”, a spus comisarul de poliție Nilanjan Biswas.

Omul este acuzat și că a ținut în borcane anumite organe provenind de la mama decedată. El ar fi avut acces la substanțele chimice folosite pentru mumificarea trupului femeii datorită meseriei pe care o practica. Mai mult, trupul femeii ar fi fost mumificat într-o procedură similară celei din Egiptul Antic.

„Ambii părinți ai bărbatului erau pensionari și primeau o pensie lunară, care nu putea fi încasată dacă femeia era declarată moartă. Am descoperit că de la moartea femeii, suma de bani a fost retrasă în mod regulat din contul său”, a mai spus ofițerul Milanjan Biswas.

Vecinii au devenit suspicioși când Subhabrata Majumdar a cumpărat un aer condiționat, pe cale l-a instalat la primul etaj al casei, deși nu locuiește nimeni în respectivele încăperi.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC NEWS, newsweek.com

VIDEO PROTVPLUS.RO