Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția de 15 ori, însă neagă crima. „Tocmai ce mi-am ucis soția. Am înjunghiat-o”

Ultima actualizare: 27-01-2022 14:23
crima

Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția în timp ce aceasta stătea în pat, susțiând că s-a săturat.

David Maggs, în vârstă de 71 de ani, a recunoscut că și-a înjunghiat mortal soția, pe Linda, în vârstă de 74 de ani, cu câteva săptămâni înainte de definitivarea divorțului, după ce a devenit obsedat de ideea că aceasta ascundea bani de el.

David a sunat poliția pentru a mărturisi că și-a omorât soția în casa lor din Țara Galilor de Sud, după 18 ani de mariaj, scrie The Sun.

Linda a cerut să divorțeze din cauza „comportamentului nerezonabil” al soțului, însă cei doi au continuat să locuiască în aceeași casă.

Bărbatul ar fi luat două cuțite din bucătărie și ar fi urcat în dormitorul soției. Până să intre în cameră, David a lăsat unul dintre cuțite la intrare, apoi s-a așezat pe patul soției cu scopul de a discuta despre divorț.

Într-un moment în care acesta nu a primit răspunsul pe care îl dorea, nu s-a mai putut controla și a înjunghiat-o pe Linda de cel puțin 15 ori.

Când polițiștii au ajuns la locul crimei, David a spus: „M-am săturat. O, Doamne, m-am săturat”.

Bărbatul consideră că Linda i-ar fi furat din bani și crede că ar fi rămas cu nimic în urma divorțului.

„A încercat să fure două case de la mine. Două case, la naiba! Am stat cinci luni în spital anul trecut. A venit să mă vadă de trei ori. Iar în restul timpului a jefuit casa, a pus mâna pe toate actele, a distrus toate documentele și a încercat să revendice această casă, cât și pe cealaltă”, a spus David.

După ce a comis crima, David a sunat la poliție și le-a transmis, într-un mod calm, că și-a ucis soția.

„Tocmai ce mi-am ucis soția. Am înjunghiat-o. M-am pierdut cu firea. Puteți să veniți? Vă rog, ajutați-mă. Doamne, ajută-mă”, a spus acesta în timpul apelului la poliție.

El a pledat vinovat pentru omor prin imprudență, însă susține că nu își amintește evenimentul și neagă crima.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO