Un barbat s-a sinucis dupa ce sotia i-a spus ca divorteaza pentru ca s-a indragostit de un italian. Acasa il asteptau 2 copii

Dată publicare: 15-01-2015 13:44
Dată actualizare: 18-01-2015 07:23


Un barbat 41 de ani din judetul Botosani si-a pus capat zilelor chiar in casa pentru care a muncit 10 ani in strainatate.

Omul a recurs la gestul disperat dupa ce sotia, aflata la munca in Italia, i-a spus ca divorteaza pentru a fi impreuna cu
un alt barbat. Cei doi au doi copii de 5 si 12 ani care vor ramane, deocamdata, in grija rudelor.

Cei doi soti, care lucrau in Italia, veneau in tara de doua ori pe an. Anul acesta insa au sosit pe rand de sarbatori acasa,
dupa ce s-au certat. Sotia i-a spus barbatului ca vrea sa divorteze pentru ca s-a indragostit de un italian. In urma cu doua zile, dupa ce si-a vazut copiii, omul si-a vizitat tatal si i-a spus ca pleaca sa isi rezolve niste probleme, iar de atunci nu a mai fost vazut.

Mihai Cornohuz, tatal barbatului: "Ea, dupa 10 ani de zile si la cat au construit aici, s-a dat dupa italian. Italianul e mai bun. Pe al meu l-a fugarit acasa. Mi-a spus: tata, eu ma duc pana acasa sa imi mai iau cate ceva si nu a mai venit la mine. Luni seara nu a venit, ieri la fel. Am fost eu pe aici, dar poarta era incuiata cu lacat."

Astazi, tatal barbatului a plecat in cautarea lui si a cerut ajutorul politiei. Usa locuintei era incuiata pe interior, asa ca oamenii legii au spart un geam pentru a intra. I-au gasit trupul neinsufletit in pod.

Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant IPJ Botosani: "S-a dispus efectuarea necropsiei cadavrului pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului."

Rudele urmeaza sa o anunte si pe sotia celui care si-a luat zilele despre tragicul eveniment, in speranta ca ea se va intoarce in tara pentru inmormantare. Cei doi copii vor ramane in continuare in grija familiei, pana cand mama va hotari daca ii ia cu ea.


VIDEO PROTVPLUS.RO