Tanara de 22 de ani, incendiata de sotul macinat de gelozie. Erau casatoriti de doar 1 an

Dată publicare: 20-07-2013 15:06
Dată actualizare: 23-07-2013 00:03


Poveste de dragoste incheiata dramatic la Iasi. Dupa numai un an de casnicie, un tanar de 22 de ani si-a incendiat vineri seara sotia.

Macinat de gelozie, era convins ca ea are o alta relatie, pentru simplul motiv ca se angajase recent si lucra pana seara tarziu.

Din cauza arsurilor grave, victima a fost transportata de urgenta cu avionul SMURD la Bucuresti. Rudele se roaga cerului sa i dea putere sa-si revina.

Tanara de 20 de ani lucra de doua luni ca vanzatoare la un magazin. Aseara a ajuns acasa dupa ora zece si l-a gasit pe sotul ei baut si innegurat. Barbatul i-a reprosat ca ar fi umblat pina la ora aceea cu presupusi amanti si, fara sa-i asculte dezvinovatirile, i-a dat foc. Rudele au scapat-o cu greu din casa cuprinsa de flacari.

Bunica victimei: "Tot striga la oameni sa-i dea o oglinda, sa se uite cum e la fata".

In cateva minute, mai multe ambulantele SMURD au ajuns la locul incendiului. Au gasit-o pe femeie agonizand iar pe sotul ei ars pe maini.

Conf. dr. Diana Cimpoesu, sef SMURD Iasi: "Echipajele SMURD au intervenit in cazul a doi pacienti, sot si sotie, cu arsuri mai grave in cazul doamnei de 20 de ani si mai putin grave la pacientul de 22 de ani. Pacienta a fost internata cu arsuri de gradele 2, 3 si 4 pe o suprafata de 70 la suta din suprafata corpului cu un prognostic vital rezervat".

In vreme ce fata trecea, la spital, prin chinuri teribile, acasa, familia ei era ravasita de durere.

Tanara a fost adusa in Bucuresti si este sub ingrijirea medicilor de la Spitalul de Arsi. Sotul ei a fost retinut de politisti pentru tentativa de omor deosebit de grav, iar procurorii au cerut si o expertiza psihiatrica.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO