Un bărbat din Vaslui care şi-ar fi ucis soţia şi copilul, implicat într-un accident de circulaţie

Ultima actualizare: 05-12-2021 19:57

Caz șocant în județul Vaslui. Un bărbat de 79 de ani și-ar fi ucis fiul și soția într-un acces de furie, apoi a plecat de acasă cu gândul să își ia viața.

Pe drum a avut un accident cu mașina și le-a mărturisit polițiștilor care au venit la fața locului ce a făcut. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Cei trei locuiau împreună de aproximativ o săptămână, de când fiul, în vârstă de 46 de ani, venise să stea cu părinții, în casa lor din comuna Albești. Atunci ar fi început și conflictele care au culminat cu crima brutală. Bărbatul de 79 de ani și-ar fi ucis soția și fiul în somn, cu mai multe lovituri de topor.

Vecin:Sânge pe jos, toți tăiați.

Reporter: Ce v-a zis, pare abătut, zdruncinat?

Finul criminalului: Da, dar a zis că aflăm la știri.

Ingrid Botezatu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui:Există aceste indicii, a fost un conflict spontan. În momentul în care a realizat ce a făcut, a încercat să se sinucidă, de aceea a și făcut acel accident rutier.

Accidentul a avut loc la aproximativ 15 kilometri de casă, unde bărbatul a intrat cu mașina într-un șanț. Nu a suferit răni, dar avea pete de sânge pe haine, ceea ce le-a atras atenția polițiștilor. Așa a ajuns să le spună ce a făcut. Potrivit apropiaților, acesta avea des conflicte cu fiul care se mutase la el.

Vecin:Spunea tac-su că fiul e agresiv, foarte agresiv. Trăia pe spinarea părinților.

Vecin:El era calm, s-au adunat multe.

Reporter: L-ați fi văzut în stare să facă așa ceva?

Vecin:Nu. Nici măcar nu bea, nu înjura.

Suspectul nu are antecedente penale și nu consumase alcool înainte să se urce la volan, după crimă. Procurorii nu exclud ca bărbatul să-și fi omorât fiul după ce acesta și-a ucis mama.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO