Si-a ucis sotia si i-a scos trupul in public. Ce l-a facut pe un barbat din judetul Suceava sa se transforme intr-o bruta

21-05-2014 18:14


Gandul ca sotia cu 15 ani mai tanara se ascunde de el si incearca sa inceapa o viata noua alaturi de un alt barbat l-a transformat pe un individ din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, intr-o bruta.

Sadic si fara pic de compasiune pentru fetita lor, barbatul si-a ucis partenera, dupa care i-a expus trupul in public, ca sa afle toata lumea ca a pedepsit-o.

Satula de necazuri si de o viata chinuitoare, Adriana s-a hotarat sa-si paraseasca sotul. Cei doi erau impreuna de opt ani, iar de patru erau casatoriti. In disperare de cauza, tanara i-a incredintat cumnatei fetita de 3 ani, iar ea s-a refugiat la o matusa unde se simtea in siguranta. Din pacate, garsoniera femeii s-a transformat in scena crimei.

A aflat unde se ascunde Adriana, barbatul de 39 de ani a spart usa si a atacat-o.

"A bagat-o in bucatarie, acolo a trantit-o jos si acolo a batut-o cu picioarele, cu pumnii. Am fugit dezbracata ca sa aduc politia. Si in momentul acela, intr-o fractiune de secunda, a omorat-o. Si a tarat-o cum tarasti un sac de lemne, a prins-o de picioare, si asa a tarat-o de la etajul 2 pana la parter", a povestit Valentina Spac, matusa femeii.

Individul aflase ca sotia lui schimba mesaje cu un alt barbat. Gandul ca ar putea sa prefere pe altcineva l-a imbolnavit.

"Ea a fost plecata si vorbea cu un barbat pe Facebook si, din relatia aceea de pe Facebook ea s-a dus sa vada daca poate avea o relatie cu persoana respectiva. El a aflat ca dansa a venit in oras si uite ce s-a intamplat, a omorat-o"
, a spus Luminita Anghelache, sora femeii.

Fara strop de mila, asasinul a abandonat cadavrul in fata blocului.

"Era o femeie intinsa aici jos, era pe jumatate dezbracata si era o dara de sange dinauntrul blocului pana afara. Am iesit in hol, toti vecinii erau alertati. A fost omorata undeva sus si tarata pana jos de asa-zisul ei sot", a povestit o vecina.

"Era foarte gelos, a amenintat-o, ea ar fi depus mai multe plangeri la politie ca el o ameninta cu moartea", a spus si o alta vecina.

Politistii l-au retinut insa mult prea tarziu. Tanara avea numai 24 de ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO