Un bărbat din Suceava acuzat de viol a încercat să se castreze cu o lamă

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
brosteni
Monitorul de Suceava

Incident şocant în Penitenciarul Botoşani.

Potrivit „Monitorul de Suceava” un bărbat de 35 de ani din Broşteni, arestat preventiv pentru viol și multiplu recidivist, a recurs marţi la un gest de automutilare, tăindu-se cu o lamă de ras la organele genitale. Totul s-a întâmplat când era a fost transferat din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava în Penitenciarul Botoșani. Medicii penitenciarului spun că este vorba de o leziune superficială. Gestul ar fi fost făcut „pe fondul unor nemulţumiri personale”, spun reprezentanţii penitenciarului.

Omul e acuzat de numeroase infracţiuni grave comise de-a lungul anilor. Printre altele, el a fost condamnat pentru incendierea unui bloc din Broșteni și este judecat pentru incendierea unei pensiuni din Șcheia. El a ieșit ultima oară din penitenciar în toamna lui 2017, beneficiind de legea recursului recompensatoriu. Întors acasă, la Broșteni, a luat de pe stradă o fată de 15 ani şi a violat-o ore în şir.

Victima nu a depus iniţial plângere, spunând că i-a fost frică pentru că a fost ameninţată de autor cu repercusiuni dacă va sesiza poliţia.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO