Dat afara pentru ca era baut, barbatul oradean care si-a incendiat seful risca inchisoare pe viata

14-06-2013 11:42


incendiere

Suparat ca a fost trimis acasa pentru ca devenise violent si mirosea a bautura, un angajat si-a incendiat seful de sectie.

Infricosatorul atac s-a petrecut in cateva secunde, in curtea unei fabrici din Oradea. Speriati, colegii celor doi au sarit imediat cu extinctoarele.

La fata locului au ajuns de urgenta si doua ambulante. Maistrul ranit este acum in spital, cu arsuri pe un sfert din suprafata corpului. Si agresorul are rani la maini si la picioare.

Extrem de nervos pentru ca seful sau a indraznit sa il puna la punct,  angajatul in varsta de 43 de ani si-a pierdut ratiunea. A sarit la maistru si i-a dat foc.

Ceilalti angajati ai fabricii de mobila au incercat sa stinga cat mai repede flacarile care i-au invaluit pe cei doi barbati. Maistrul se simte cel mai rau, iar vineri, cand a fost si ziua lui, a avut parte de rani ingrozitoare.

''Unul dintre ei a prezentat arsuri peste 25 la suta din suprafata corporala, la nivelul membrelor, jumatatea superioara a trunchiului, fata dar si cai aeriene superioare, este sedat, cea de-a doua victima este doar cu arsuri la nivelul membrelor, stabil, nu pune probleme", spune dr. Hadrian Borcea - sef UPU Oradea .

Cand isi va reveni, suspectul va fi interogat de politisti care il vor intreba printre altele daca inainte sa intre in tura a baut ori s-a drogat.

Procurorii il acuza pe muncitor de tentativa de omor prin cruzime, fapta pentru care risca 25 de ani sau chiar inchisoare pe viata.

Cei din conducerea fabricii nu au dorit sa comenteze acest incident infricosator.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO