Un bărbat din Olt a intrat peste o femeie în casă, a ucis-o și i-a furat 10.000 de lei

Ultima actualizare: 15-12-2019 14:01
politia
Pro TV

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a intrat în locuinţa unei femei din judeţul Olt, a strâns-o de gât şi i-a furat suma de 10.000 de lei, dar şi un telefon mobil

Victima a fost descoperită moartă în locuinţă câteva zile mai târziu. Bărbatul a fost găsit de poliţişti în trafic, el fugind după comiterea faptei.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pe data de 11 decembrie, în jurul orei 20, un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Orlea, judeţul Olt, a pătruns fără drept în curtea locuinţei unei persoane din aceeaşi localitate, în vârstă de 83 de ani, pe care a agresat-o, a lovit-o cu pumnul în zona feţei, după care a strangulat-o şi i-a furat suma de 10.000 de lei şi un telefon mobil.

Ulterior, bărbatul a fugit de la locul faptei şi s-a ascuns, el fiind găsit în trafic, într-o maşină de ocazie, pe data de 14 decembrie, de către lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Olt, relatează news.ro.

Victima în vârstă de 83 de ani a fost găsită moartă pe data de 13 decembrie, în jurul orei 14, la domicliul său.

“Din concluziile preliminare întocmite de către medicul legist din cadrul SJML Olt, rezultă că moartea victimei C. E. a fost violentă. Ea s-a datorat asfixiei mecanice prin ştrangulare (fracturi cartilaj tiroid). Leziunile traumatice constatate s-au putut produce, cel mai probabil, la data de 11 decembrie, prin lovire de corpuri dure şi comprimare cu mâna (ştrangulare).Între leziunile traumatice constatate la nivelul gâtului şi decesul persoanei, există legătură de cauzalitate directă necondiţionată”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pe data de 14 decembrie, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată., urmând să fie prezentat instanţei, sâmbătă, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO