Un bărbat din judeţul Suceava şi-a stropit tatăl cu benzină şi i-a dat foc

Dată publicare: 10-03-2018 10:16
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Un bărbat din judeţul Suceava şi-a stropit tatăl cu benzină şi i-a dat foc

Caz şocant în localitatea Mănăstirea Humorului, unde un bărbat supărat pe tatăl său de 86 de ani l-a incendiat

 

Un bărbat din Mănăstirea Humorului a fost arestat preventiv vineri, 9 martie, după ce cu două zile înainte, pe fondul consumului de alcool, şi-a stropit tatăl în vârstă de 86 de ani cu un lichid inflamabil şi apoi i-a dat foc, scrie Monitorul de Suceava

Bătrânul s-a ales cu arsuri pe cap, gât, torace anterior și posterior, abdomen, regiunea lombară, mâini, adică pe aproximativ 60% din suprafața corporală.

Agresorul, Gheorghe Suciu, este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, cu referire la tentativă la infracţiunea de omor.

Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că: „În seara zilei de 7 martie 2018, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Mănăstirea Humorului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor conflicte anterioare, inculpatul Suciu Gheorghe a exercitat acte de violenţă asupra victimei S.P., tatăl său, cu intenţia de a-i suprima viaţa.Astfel, inculpatul a aruncat asupra tatălui său, în vârstă de 86 de ani, o cantitate de lichid puternic inflamabil, acţiune urmată de aprinderea acestuia.Medicii legişti au constatat că victima a prezentat șoc postcombustional instalat ca urmare a arsurilor prin flacără și contact, gr. II, III, IV, ce interesează capul, gâtul, toracele anterior și posterior, abdomenul, regiunea lombară, membrele superioare, reprezentând aproximativ 60% suprafață corporală. Leziunile s-au putut produce prin flacără și contact cu un lichid (posibil benzină). Aceste leziuni pot necesita în vederea vindecării un număr de 28-30 zile de îngrijiri medicale dacă nu survin complicații. În opinia medicului legist, leziunile au pus viața victimei în primejdie.”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Monitorul de Suceava


VIDEO PROTVPLUS.RO