Un bărbat din Ialomița reținut după ce și-ar fi omorât iubita minoră

Ultima actualizare: 30-12-2021 17:35

O elevă de 16 ani din București a fost ucisă miercuri seară, chiar de iubitul ei. Bărbatul de 32 de ani din Ialomița a recunoscut că a avut o criză de gelozie și nu s-a oprit până nu i-a luat viața fetei.

În încercarea de a-i salva viața tinerei, tot el a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112, cerând ajutor medicilor.

Scenele de groază s-au petrecut în comuna Drăgoiești, județul Ialomița. Bărbatul de 32 de ani și eleva de 16 ani din București erau împreună de ceva vreme.

Miercuri seară, fata a mers la el în vizită. Din păcate, totul s-a transformat în scandal, iar bărbatul ar fi făcut o criză de gelozie. Individul a lovit-o pe fată și nu s-a oprit până nu a omorât-o, susțin anchetatorii.

Când și-a mai revenit și și-a dat seama de fapta comisă, suspectul a sunat la 112 și a cerut ajutorul medicilor. La fața locului au ajuns și polițiștii, iar bărbatul a recunoscut crima.

A fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de omor, iar joi seară va fi prezentat judecătorilor din Ialomița cu propunere de arestare preventivă.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO