Un barbat din Dambovita s-a sinucis dupa ce i-au murit mama si sora. Ce a lasat in casa inainte de a-si lua viata

Ultima actualizare: 10-07-2017 07:49

Caz socant petrecut in localitatea Morteni, din judetul Dambovita, unde un barbat de 42 de ani si-a pus capat zilelor, dar inainte de asta a avut grija sa lase totul pregatit pentru inmormantare si parastas.

Traia singur si suferea de depresie, pentru ca toti ai lui s-au stins in ultimii doi ani. Bietul om si-a ingropat mama, fratele si o sora, iar vecinii n-au stiut cum sa-l ajute.

Barbatul era paznic la o firma din Capitala. Nu era casatorit si nu avea copii. Locuia in gospodaria parinteasca. In ultima perioada era din ce in ce mai abatut, povestesc vecinii. 

Florina Alexandru, vecina: "Dupa ce a murit mama lui, el un an de zile nu a dat drumul la televizor. Eu cred ca a facut o depresie. Dupa aceea a murit sora lui, fratele lui. El, saracu, pomeni, parastasuri... El facea, nu avea cine. Si cred ca si singuratatea..."

O vecina a intrat in casa omului sa vada ce mai face, cand a vazut luminile aprinse in miez de zi. Atunci a inteles ca se petrecuse o tragedie.

Maria Luchian, vecina: "Becurile aprinse, usile, geamurile deschise. A venit politia. Era mort, era inghetat, eu zic ca de la miezul noptii. Toate alea puse in pat: haine, banii, bilete scrise. Zicea asa: 'sa ma iertati...'"

Singura ruda apropiata a barbatului aflata in viata este o sora, plecata la munca in Spania. Cand a auzit de tragedie, femeia a luat primul avion catre tara.

Violeta Luchian, sora: "Mama l-a crescut, el fara ea nu putea sa stea. Dupa ce a inchis mama ochii a suferit. Apoi, dupa cateva luni, a murit si sora mea, dupa si fratele meu a facut preinfract. A suferit, a inceput sa se simta singur."

Barbatul nu s-a plans niciodata ca ar avea greutati, insa dupa moartea celor dragi s-a inchis in el si nu mai vorbea cu nimeni. Politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta, pentru ca aceasta este procedura.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO