A murit înecat cu cozonac. Rudele spun că a mâncat cu poftă, deși avea probleme cu dantura

27-12-2018 16:49


Un bărbat în vârstă de 79 de ani, din Produleşti, Dâmboviţa, şi-a găsit sfârşitul în a doua zi de Crăciun, după ce s-a înecat cu o bucată de cozonac. Rudele povestesc că omul avea probleme cu dantura şi adesea nu mesteca bine alimentele.

Bătrânul locuia în aceeaşi gospodărie cu soţia sa, imobilizată la pat, dar şi cu fiul lor şi cu familia acestuia.

Nora bărbatului este cea care l-a găsit pe om fără suflare. Speriate, rudele au cerut imediat ajutor la 112. un echipaj de la ambulanţă a sosit la faţa locului, iar medicii au încercat preţ de zeci de minute să îl resusciteze pe bătrân, din nefericire, fără succes.

Vecină: "A mâncat cozonac şi noră-sa, că i-a dus mâncare să mănânce şi cu nevastă-sa, care e paralizată, ea i-a lăsat mâncând, a luat fata şi au venit aici, la parc. Când s-a dus să ia vasele de la ei de acolo, l-a găsit într-o parte aşa."

Apropiaţii omului cred că acesta ar fi mâncat cu poftă din bucata de cozonac, dar nu ar fi mestecat-o cum trebuie, iar când s-a înecat nu a avut cine să îl ajute la timp!

Vecină: "De la cozonac am înţeles, a murit de la cozonac. A stat pe scaun, probabil s-a înecat. Pe scaun a stat, probabil s-a înecat, nevastă-sa e şi ea paralizată."

Fiul bătrânului dormea când s-a întâmplat tragedia. Soţia l-a trezit speriată şi i-a spus tot ce s-a întâmplat. Bărbatul a făcut tot ce a fost omeneşte posibil să îşi salveze tatăl, dar din păcate nu a mai avut cum...

Vecină: "A zis că nu avut cum să îl mai salveze. Când s-a dus, l-a hâţânat, a venit la vecinul ăsta să îl ducă cu maşina şi a anunţat salvarea. A fost prea târziu."

VIDEO PROTVPLUS.RO