Un barbat din Dambovita a fost gasit in casa, injunghiat. Explicatia uluitoare pe care le-a dat-o medicilor

29-01-2016 16:57


Un barbat dintr-un sat din Dambovita a ajuns la spital in stare critica, injunghiat, si le-a oferit medicilor o varianta putin credibila.
 

Omul le-a spus ca ar fi cazut intr-un cutit. Anchetatorii sustinn insa ca toate indiciile conduc la varianta unei tentative de sinucidere, din fericire, esuata. Barbatul de 47 de ani din Gheboieni amenintase de mai multe ori ca isi ia viata si se plangea de singuratate.

Parasit de nevasta si fiica, barbatul ramasese in casa cu batrana lui mama. Dar, de curand, femeia s-a stins iar asta l-a daramat psihic pe bietul om. Un frate mai venea din cand in cand sa-l vada si asa a fost descoperit ieri, intr-o balta de sange. A fost adus cu ambulanta la spitalul judetean de urgenta din Targoviste. Medicii si-au dat seama ca viata lui este pusa in pericol, asa ca au decis sa fie trimis mai departe, la o clinica din Capitala

Rudele povestesc ca l-au vazut pe barbat in ultima vreme din ce in ce mai trist dar sperau ca, la 47 de ani, va avea puterea sa isi refaca viata.

“E despartit, a murit si mama lui acum cateva sapatamani...lasa, sa se intample odata ce se intampla, sa nu mai aud nimic! Asa a spus...”, povesteste matusa lui. “ Era trist, abatut...singuratatea”, spune un vecin.

Desi starea barbatului este grava, medicii din Capitala spera sa ii salveze viata. Apoi barbatul va fi ajutat de psihologi sa depaseasca traumele care l-au marcat in ultima vreme.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO