Un barbat din Constanta si-a stropit fosta concubina cu benzina si i-a dat foc, dupa o cearta. In ce stare este victima

Dată publicare: 24-07-2017 17:02
Dată actualizare: 27-07-2017 06:58


barbat_incatusat

Un barbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Constanta dupa ce a stropit-o cu benzina pe fosta concubina si i-a dat apoi foc, femeia suferind arsuri pe 40% din suprafata corpului.

Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Constanta, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale de urgenta.

Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta: "Pe 22 iulie a inceput urmarirea penala impotriva lui Niculae Nichifor, din satul Ciocarlia, judetul Constanta, pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor."

Anchetatorii au stabilit ca pe 21 iulie, in urma unui conflict cu fosta sa concubina, Niculae Nechifor a stropit-o cu benzina pe femeie si apoi i-a dat foc, informeaza news.ro.

Victima a suferit arsuri pe 40% din suprafata corpului, fiind transportata la Spitalul Judetean Constanta, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale de urgenta.

Barbatul a fost arestat preventiv. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta in termen de 48 de ore de la pronuntare.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO