Un barbat din Cluj a fost gasit spanzurat de fratele lui. Vecinii spun ca era deprimat si avea datorii

26-03-2015 16:39


sinucis

Deceptiile in dragoste si problemele financiare l-au adus pe un barbat de 46 de ani din Cluj la sinucidere.

Omul a fost gasit spanzurat in apartament de fratele lui, care fusese chemat de un prieten care devenise foarte ingrijorat ca nu ii mai raspundea nimeni la telefon. Apropiatii spun ca, in ultima perioada, barbatul care si-a luat zilele era tot mai abatut si banuiesc ca s-ar fi certat cu iubita lui.

Barbatul era divortat, iar sotia si baiatul lor se mutasera in Anglia; din pacate, pe copil il vedea foarte rar si asta era una din marile lui dureri; apropiatii povestesc ca incepuse o noua relatie, insa de cateva zile nu il mai vazusera cu iubita lui; In plus, i se adunasera datorii mari la intretinere, pentru ca, din spusele lui, nu primea niciodata salariul la timp de la firma unde era angajat ca paznic.

Vecinii mai spun ca omul avea un caine cu care il vedeau mereu iesind la plimbare, insa animalul nu a mai fost zarit de cateva zile, iar oamenii cred ca il daduse cuiva, pentru ca in mintea lui incoltise deja ideea sinuciderii.

"A venit fratele lui dupa mine sa vin sa deschida usa, ca cica s-a intamplat ceva. Ca era un prieten de-a lui foarte bun care l-a tot sunat si nu raspundea. Eu in urma cu o saptamana am vorbit cu el si era asa abatut si l-am intrebat ce face. A zis ca ma doare spatele si astia de la firma unde lucreaza nu dau banii. Cainele nu stiu la cine l-a dat. Cu cainele statea... ", a spus o vecina, Paraschiva Trifa.

Necazurile l-au coplesit pe "omul cu cainele", cum il numeau vecinii sai, iar oamenii spun ca barbatul devenise atat de deprimat incat nici nu le mai raspundea la salut. Cu cateva zile inainte sa recurga la acest gest, barbatul a renuntat si la cainele sau pe care il crestea de ani buni. Cu toate acestea nimeni din anturajul lui nu s-a gandit ca omul vrea sa renunte la viata.

"Un om linistit. Un om la locul lui. Mergea la serviciu, venea. Lucra paznic la o firma", a spus o vecina.

Politistii au gasit in casa barbatului un bilet de adio in care scria ca ii va lasa toata bruma de avere pe care o mai avea iubitei sale.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO