Un bărbat din Arad a fost înjunghiat într-un magazin de un client care nu voia să plătească

Ultima actualizare: 30-01-2019 20:57
atac cutit
iStock

Un bărbat a fost înjunghiat, miercuri seară, într-un magazin din municipiul Arad, de un client care nu ar fi vrut să plătească produse luate de pe rafturi, agresorul fiind ridicat ulterior de către poliţişti de acasă şi dus încătuşat la la audieri.

Incidentul a avut loc într-un magazin alimentar din cartierul Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, iar martori au fost mai mulţi clienţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu, a declarat, pentru Agerpres, că un client a luat produse de pe rafturi şi a vrut să plece, iar vânzătoarea i-a atras atenţia că trebuie să le plătească.

Persoana respectivă ar fi refuzat, moment în care un alt bărbat, rudă cu vânzătoarea, a intervenit verbal, cerându-i suspectului să renunţe la produse sau să le plătească. Acesta din urmă a scos un cuţit şi l-a atacat, reuşind să înjunghie victima în zona toracică şi în spate.

Agresorul, în vârstă de 30 de ani, a fugit, iar martorii au chemat o ambulanţă pentru celălalt bărbat.

Victima, care are 47 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean, unde primeşte îngrijiri.

"Agresorul a fost identificat în scurt timp, pe baza declaraţiilor unor martori, şi a fost ridicat încătuşat de la domiciliu", a precizat Lorena Radu.

Suspectul a fost dus la audieri, iar poliţiştii au decis să-l reţină, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO