Un bărbat de 38 de ani a răpit o minoră și a abuzat-o sexual în casa lui

03-04-2018 21:41
Sursa: foxnews13.com


agresor american

Un bărbat din Arizona a fost acuzat de trafic de minori şi răpire, după ce a răpit-o pe adolescentă de 17 ani din faţa casei ei şi apoi a abuzat-o sexual în repetate rânduri. Agresorul voia să o trateze ca pe 'animalul lui de companie".

Tânără de 17 ani a postat în mediul online mai multe mesaje în care preciza că este depresivă şi voia ca cineva să o ajute şi să se întâlnească cu ea. Imediat, un tânăr pe nume "Carter", în vârstă de 20 de ani, i-a sărit în ajutor, conform foxnewss13.com

Totuşi, "Carter" era, de fapt, Raymond Burk, un bărbat în vârstă de 38 de ani, care a răpit-o pe adolescentă şi a ţinut-o captivă timp de o săptămână în locuinţa acestuia din Pheonix, Arizona. Bărbatul a fost acuzat, luni, de răpire şi de trafic de persoane.

Tânăra locuia cu tatăl ei în St. George, statul Utah, când a publicat mai multe comentarii în care preciza că este depresivă. Când a ajuns la locuinţa agresorului, bărbatul i-a spus "că îi va vindeca depresia şi că vor fi fericit împreună".

Deşi iniţial i-a spus că are 18 ani, până la urmă fata a recunoscut că era minoră, şi că avea doar 17. Se pare că bărbatul i-ar fi spus "chiar mai bine", când a auzit acest aspect.

Bărbatul urma să o trateze pe victimă ca pe "un animal de companie". Timp de o săptămână, acesta abuzat-o sexual de câteva ori.

 

Sursa: foxnews13.com

VIDEO PROTVPLUS.RO