Focuri de armă pentru prinderea unui șofer în Ilfov. Un tânăr a fost rănit


Ultimul update: Miercuri 06 Februarie 2019 12:34
Data publicarii: Miercuri 06 Februarie 2019 07:10
Categorie: Stiri actuale
prins ilfov

Un tânăr care fugea de poliţişti şi nu s-a oprit la somaţiile acestora a fost rănit marţi seară, după ce oamenii legii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi, ulterior, în plan orizontal.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la o unitate spitalicească, informează IPJ Ilfov, conform Agerpres.

"La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 20,45, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism în trafic. Ocupanţii maşinii nu s-au conformat şi, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost abandonat iar, din interior, trei persoane au fugit pe un câmp din apropierea satului Dimieni", precizează sursa citată.

După efectuarea somaţiilor legale, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi, ulterior, în plan orizontal, fiind rănită una dintre cele trei persoane, în zona piciorului.

Bărbatul, de 21 de ani, din Buftea, a fost transportat de urgenţă la o unitate spitalicească.

Poliţia Ilfov: Tânărul împuşcat în picior, face parte dintr-o grupare suspectată de furturi din locuinţe

Tânărul de 21 de ani împuşcat în picior de poliţiştii face parte dintr-o grupare suspectată de furturi din locuinţe, cu infracţiuni comise în mai multe judeţe, transmite Agerpres.

Miercuri dimineaţă au avut loc şapte percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de furt din locuinţe, precum şi la două case de amanet. Acţiunea vine în continuarea unei activităţi de prindere în flagrant-delict, desfăşurată ieri seară, după ce trei persoane au spart o locuinţă, din comuna Snagov”, au anunţat, miercuri dimineaţă, poliţiştii din Ilfov.

Potrivit acestora, perchezițiile au avut loc atât la adresele unde locuiesc persoanele bănuite, dar şi la două case de amanet din municipiul Bucureşti, unde aceştia obişnuiau să valorifice bunurile provenite din săvârşirea de infracţiuni.

La sediul Poliţiei Ilfov au fost duşi, pentru audieri, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani.

”Gruparea se afla în atenţia poliţiştilor din luna decembrie a anului 2018, membrii acesteia fiind bănuiţi de savârşirea mai multor infracţiuni de furt, în judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu precum şi în municipiul Bucureşti”, au mai transmis poliţiştii din Ilfov care continuă cercetările.
 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO