Un barbat a platit un asasin sa-i ucida sotia, insa a avut parte de o surpriza de proportii in ziua inmormantarii ei

Ultima actualizare: 08-02-2016 06:58
sotie ucisa

Balenga Kalala, din Melbourne, a platit un asasin cu 4.500 de euro pentru a-i ucide sotia, Noela Rukundo, pentru ca banuia ca aceasta il insala.

Barbatul originar din Republica Congo a platit un barbat care sa o ucida pe sotia lui, insa nu stia ca acesta il cunostea pe fratele sotiei lui si nici nu voia sa o omoare, asa ca i-a spus acesteia planul terifiant al sotului ei. Mai mult, presupusul asasin i-a furnizat si inregistrarile unor convorbiri telefonice si un fel de factura facuta incheiata intre cei doi, relateaza Washington Post.

Astfel ca Noela Rukundo a decis sa duca planul pana la capat si s-a prefacut moarta. Presupusul asasin i-a spus sotului ei ca si-a indeplinit sarcina, iar toata familia a fost informata ca femeia a murit intr-un accident in Africa.

Chiar in ziua inmormantarii ei, femeia si-a facut aparitia in fata sotului, care a inceput sa tipe de groaza atunci cand a vazut-o.

"Sunt ochii mei de vina? Este o fantoma?", a spus barbatul, dupa cum a povestit Noela pentru Washington Post.

"Surpriza, sunt in viata", a replicat ea. Barbatul a atins-o pe umar si apoi a inceput sa tipe. El a fost ulterior condamnat la 9 ani de inchisoare.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO