Accident neobișnuit în Galați. Un bărbat a ajuns în portbagajul mașinii care l-a lovit

Dată publicare: 11-11-2017 21:17
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Un bărbat de 68 de ani a murit după ce a încercat să traverseze un drum naţional printr-un loc nepermis, iar un automobil care circulă în mod regulamentar l-a izbit.

Autorturismul l-a ridicat în aer, apoi victima a aterizat prin luneta din spate, direct în portbagajul maşinii.

“E în portbagaj…
Cum adică?!?
Da, e căzut în portbagaj, mort!
Cine-i în portbagaj?
Mortul!”

Accidentul s-a produs pe întuneric, vineri seara. Anchetatorii cred că vizibilitatea redusă dar probabil şi viteza l-au împiedicat pe şoferul de 24 de ani să observe pietonul care voia să traverseze de pe o parte pe cealaltă a drumului cu patru benzi. El a fost acroşat de autoturismul care venea dinspre Galaţi, şi din cauza impactului violent, a fost aruncat câţiva metri în aer. La revenirea la sol, el a intrat prin haionul automobilului break. Chiar şi poliţiştilor le vine greu să înţeleagă ce forţe au intervenit pentru că bărbatul de 68 de ani să ajungă în portbagaj.

A fost chemat de urgenţă un echipaj de prim ajutor, însoţit de către un medic, dar totul a fost în zadar. Bărbatul de 68 de ani era deja decedat.

Oamenii din zona spun că dacă acea porţiune de drum ar fi iluminată numărul accidentelor ar fi mult mai redus. Acolo au avut loc mai multe accidente soldate cu răniţi sau chiar cu persoane decedate.

Şoferul nu consumase băuturi alcoolice, dar va fi cercetat pentru infracţiunea de ucidere din culpa.


VIDEO PROTVPLUS.RO