Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de trei masini, in cateva secunde. Cum s-a intamplat tragedia

Ultima actualizare: 06-09-2015 07:18

Sfarsit teribil pentru un barbat de 53 de ani, din Iasi. El a fost calcat de trei masini, consecutiv, pe trecerea de pietoni.

Prima data a fost acrosat de o autoutilitara. Iar ceilalti doi soferi au trecut peste trupul lui pentru ca nu l-au observat. Politistii incearca sa afle care dintre soferi este vinovat de moartea ingrozitoare a pietonului.

Accidentul s-a produs in jurul orei 21:00. Barbatul, muncitor in zona, tocmai traversa pe trecera de pietoni drumul European 583, intens circulat la acea ora.

Soferul unei masini nu l-a observat la timp si l-a acrosat. Omul a cazut la pamant, in timp ce soferul autoturismului a oprit speriat masina. O autoutilitara care venea din spate a depasit masina oprita si a trecut peste trup, soferul nebanuind ca, de fapt, in fata sa se petrecuse un accident grav. Imediat, un al treilea autovehicul, care circula pe acelasi sens, a repetat scena.

Socati, martorii au sunat la 112. Trei echipaje au asosit la locul accidentului si au incercat sa resusciteze victima. Ranile erau insa extrem grave Cei trei soferi au fost testati cu alcoolscopul, iar rezultatul a fost negativ. Toti fac acum obiectul unei anchete.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO