Un bărbat a fost grav rănit după ce a fost atacat de un urs în județul Brașov

Ultima actualizare: 07-09-2020 17:33

Un bărbat a fost grav rănit, luni, după ce a fost atacat de un urs în zona Stupinii Prejmerului, el fiind muşcat la nivelul toracelui şi capului. Victima a fost preluată cu elicopterul şi transportată în stare gravă la Spitalul din Târgu Mureş.

Jandarmeria Braşov a transmis, luni, că o persoană a sunat la 112 şi a cerut ajutor pe DN10 în zona Stupinii Prejmerului acolo unde un bărbat ar fi fost atacat de un urs, scrie News.ro. 

“Ajunşi la faţa locului, echipajul de jandarmi şi cel al SMURD a constatat că este vorba despre un bărbat care era întins pe iarbă, putea comunica, dar era grav rănit. La faţa locului erau prezenţi şi colegii de la Poliţie. În timp ce echipajul SMURD îi acorda bărbatului primul ajutor, jandarmii au luat masura delimitării zonei unde urma să aterizeze un elicopter pentru a-l transporta pe acesta la spital”, a precizat Jandarmeria Braşov.

Sursa citată a menţionat că a fost transmis un mesaj de informare a populaţiei din zona respectivă prin sistemul RO-ALERT. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgenţă Târgu Mureş pentru îngrijiri medicale.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO