Un băiețel de 6 ani, torturat de tatăl și mama vitregă: L-au hrănit cu sare, apoi înfometat și torturat înainte de a-l ucide

Ultima actualizare: 08-10-2021 14:52
politie
Shutterstock

Un băiețel de 6 ani a fost supus unor abuzuri timp de mai multe luni de către tatăl său și mama vitregă, înainte ca aceștia să îl ucidă, lovindu-l cu capul de mai multe ori de o suprafață dură.

Thomas Hughes, în vârstă de 27 de ani, și partenera sa, Emma Tustin, în vârstă de 31 de ani, din Solihull, sunt acuzați că l-au ucis pe Arthur Labinjo-Hughes, după ce i-au provocat leziuni cerebrale, în iunie 2020, conform Metro.

Tustin l-ar fi agresat pe băiat în timp ce copilul se afla în grija sa, mai mult, ea a făcut și o fotografie cu acesta, chiar înainte să moară, rănit fiind.

Ea a sunat la serviciul de urgență, dar destul de târziu, după cum au spus anchetatorii, susținând că micuțul a căzut și s-a lovit la cap, de cinci ori.

Paramedicii veniți la fața locului l-au găsit pe băiat în stop cardiac, l-au dus la spital, unde au observat alte vânătăi pe corpul copilului și că ar fi fost intoxicat cu sare. În noaptea aceea, copilul a murit.

Judecătorii au decis că Arthur a fost „abuzat fizic și verbal, izolat, acesul la alimente și băuturi era controlat sau restricționat”.

Băiatul și tatăl său s-au mutat în casa lui Tustin cu câteva luni înainte ca micuțul să moară, dar cu toate acestea „nu existau dovezi clare ale prezenței lui Arthur în acea casă”, a declarat procurorul Jonas Hankin. Hankin a spus că se pare că Arthur a fost „pus să doarmă pe podea în sufrageriei” și că „o plapumă a fost găsită într-un dulap sub scări”.

Mai mult, Tustin a realizat sute de fotografii și video-uri în timp ce îl pedepsea pe copil și pe care apoi le trimitea lui Thomas Hughes.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO