Un băiat de 17 ani și tatăl său, răniți după un incendiu. Tânărul are arsuri grave

Ultima actualizare: 25-07-2021 19:23

Incendiu puternic, sâmbătă seara, în localitatea Fântânele din județul Prahova: un băiat de 17 ani a supraviețuit la limită și duce o luptă cumplită pentru supraviețuire. 

Are arsuri pe aproape tot corpul, spun medicii de la Spitalul Grigrore Alexandrescu, unde adolescentul a fost transferat pentru operații și tratamente.

Tatăl sau, rănit în același incendiu, a rămas internat la Ploiești. Băiatul de 17 ani rănit în incendiul din Prahova se zbate între viață și moarte la spitalul Grigore Alexandrescu. Doctorii fac tot posibilul să îl salveze, însă este ars pe 95% din corp.

Rănile sunt de gradul 2 și 3. Este în secția de terapie intensivă, intubat și ventilat mecanic.

A doua victimă a incendiului, tatăl băiatului, are 52 de ani și arsuri la mâini și la picioare. Rănile nu sunt atât de grave ca ale fiului său. A rămas internat în spitalul din Ploiești, în stare stabilă.

Cei doi au fost răniți în urmă unui incendiu violent care a avut loc la un depozit din localitatea Fântânele. Pompierii au venit de urgență, cu 9 autospeciale, dar focul s-a extins cu repeziciune și a apucat să mistuie totul pe o suprafață de 1500 de metri pătrați: sediul firmei, o locuință învecinată, o semiremorcă plină cu saci de ciment, un camion de 6 tone, un cap tractor, dar și stâlpi electrici și o livadă.

Incendiul a fost întețit după ce s-au aprins 20 de tone de combustibil, iar mai multe butelii au sărit în aer. Din primele informații, totul ar fi pornit de la explozia unei butelii de aragaz.

Anchetatorii vor stabili cauza exactă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO