Un băiat de 15 ani din Arad a murit înecat. Un copil de 7 ani a fost martor

Dată publicare: 05-10-2017 08:21
Dată actualizare: 09-10-2017 13:31


Sfârşit cumplit pentru un băiat de numai 15 ani din judeţul Arad. Şi-a pierdut viaţa după ce s-a înecat într-un lac de la marginea localităţii Pecica. Martor a fost un copil de 7 ani.

Corpul adolescentuilui a fost recuperat de scafandri după aproximativ o oră, iar echipajul medical sosit la faţa locului a încercat fără succes să-l resusciteze.

Totul s-a petrecut la marginea oraşului Pecica, judeţul Arad. Se pare că băiatul de 15 ani a intrat în lac, însă nu ştia să înoate. Martor a fost un copil de 7 ani, care îl însoţea. Când a văzut că amicul lui dispare sub apă a oprit un tractorist, care a sunat la 112.

Mihail Stan, şef serviciu voluntari pentru situaţii de urgenţă: "Cel mare i-a venit dintr-o dată să facă baie s-a dezbrăcat a lăsat hainele pe mal. Balta asta are o configuraţie a fundului puţin abruptă la trei patru metrii de mal, un mecanic a văzut tragedia. Ăsta mic a venit şi a ţipat şi a anunţat să vină careva şi băiatul ăla a sunat la 112. Din câte am înţeles a avut ceva probleme, cred că epilepsie.”

În momentul în care s-a produs tragedia părinţii erau la serviciu.

După aproape o oră, scafandrii au găsit copilul şi l-au predat echipajului SMURD.

Cadavrul a fost ridicat de către medicii legişti pentru efectuarea autopsiei.

Tags: arad, inecat,


VIDEO PROTVPLUS.RO