Un baiat, de 11 ani din Arad, a fost gasit spanzurat de grinda casei chiar de tatal sau. Ipoteza vecinilor

Ultima actualizare: 03-06-2017 07:08
Copil spanzurat de grinda casei
News.ro

Un baiat de 11 ani a fost gasit spanzurat de o grinda a casei. Localnicii se tem ca ar putea fi vorba despre jocul ”Balena albastra”.

Un baiat de 11 ani, din municipiul Arad, a fost gasit spanzurat de o grinda a terasei, miercuri dupa-amiaza, iar echipajul medical sosit la fata locului a incercat fara succes sa-l resusciteze.

Baiatul nu ar fi lasat niciun bilet in care sa isi explice gestul, insa vecinii se tem sa nu existe vreo legatura cu jocul ”Balena albastra”.

O familie din cartierul aradean Gradiste a solicitat sprijin la 112, dupa ce un baiat in varsta de 11 ani a fost gasit spanzurat. Acesta ar fi fost gasit de catre tatal sau, atarnat de o grinda a terasei din curte.

Un echipaj SMURD a ajuns in scurt timp la locul incidentului si s-au inceput manevrele de resuscitare, care insa au esuat, fiind declarat decesul copilului.

Localnicii din cartier se tem ca gestul baiatului ar putea avea legatura cu jocul ”Balena albastra”, pentru ca nu isi explica ce motiv ar fi avut acesta sa isi ia viata.

”Era un elev foarte bun, nu avea probleme, doar ce am vorbit cu el ieri (marti – n.r.). Sunt socat de ce s-a intamplat, nu ne putem explica”, a spus un vecin.

Potrivit Biroului de presa al Politiei Arad, la fata locului se fac cercetari, insa nu s-a gasit niciun bilet lasat de copil.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO