Un angajat al Spitalului Judeţean Arad a murit în chinuri, după ce s-a aruncat de la etajul 5. Ce a făcut înainte

Ultima actualizare: 05-12-2021 15:57
Un angajat al Spitalului Judeţean Arad s-a sinucis, aruncându-se de la etajul V. Ce a făcut înainte să se omoare
Wikipedia

Un angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în vârstă de 43 de ani, s-a sinucis duminică, aruncându-se de la etajul 5 al clădirii principale a SCJU.

 

Acesta era inginer la Serviciul Tehnic. ''O veste tragică a îndurerat comunitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după ce în urmă cu mai puţin de o oră, un coleg de-al nostru, în vârstă de 43 de ani, inginer la Serviciul Tehnic, a recurs la un gest extrem, aruncându-se de la etajul V al clădirii principale a SCJU Arad. Medicii au iniţiat de urgenţă manevrele de resuscitare, dar, din păcate, viaţa colegului nostru nu a mai putut fi salvată'', au transmis reprezentanţii spitalului.

Potrivit Special Arad, bărbatul era de 5 angajat al spitalului și nu era cunoscut ca având probleme psihice. Din nefericire, acesta a avut parte de o moarte chinuitoare, impactul cu solul neprovocându-i o moarte instantă.

Medicii au încercat să-i salveze viața bărbatului, dar din nefericire eforturile lor au fost în zadar. Gestul pare să fie premeditat, deoarece acesta ar fi plecat de acasă către locul de muncă, și-a închis telefonul, după care s-a aruncat în gol, mai arată sursa citată.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO