Un american și-ar fi lăsat mama să moară pentru a moșteni 30.000 de dolari

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
arestat sua
ABC11

Un bărbat din SUA a fost arestat, fiind acuzat de omor cu premeditare, după ce ar fi refuzat să îi pună la dispoziţie mamei sale medicamentaţia de care avea nevoie pentru a rămâne în viaţă.

Eric Paul Brunner, în vârstă de 39 de ani, ar fi trecut pe lângă trupul neînsufleţit al mamei sale, Cynthia Brunner, în vârstă de 74 de ani, cu 24 de ore înainte să anunţe autorităţile că femeia a decedat. Poliţiştii au găsit-o pe femeie la capătul scărilor, conform Daily Mail

Ea a fost găsită parţial dezbrăcată, având urme de vomă în jurul gurii, conform WTVD. Se presupune că Cynthia ar fi căzut pe scări, dar Brunner a refuzat să o ajute, la șase zile după ce s-a petrecut incidentul. De asemenea, bărbatul nu i-ar fi oferit mamei sale medicamentaţia de care avea nevoie pentru a combate afecțiunile de care suferea.

Brunner le-ar fi declarat poliţiştilor că era conştient de faptul că mama să urma să moară dacă o va neglija. Acesta a mai adăugat că mama sa l-a implorat să o ajute, dar nu a băgat-o în seamă. Brunner le-a confirmat poliţiştilor că a trecut pe lângă cadavrul mamei sale, cu 24 de ore înainte să apelez numărul de urgenţă 911.

Poliţiştii presupun că bărbatul urma să moştenească suma de 30.000 de dolari, după moartea mamei sale.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO