Un american a fost arestat pentru rapire si sechestrare, dar ascundea un secret macabru. Cate crime a comis in urma cu 13 ani

Ultima actualizare: 10-11-2016 07:16

Un american arestat pentru ca a rapit si sechestrat o tanara le-a facut politistilor o marturisire socanta. Se face vinovat de sapte crime cu sange rece, comise in ultimii 13 ani.

Barbatul le-a aratat politistilor si locul unde si-a ingropat doua dintre victime.

Todd Kohlhepp a fost arestat dupa ce politistii au gasit intr-un container o femeie pe care individul o tinea "legata ca un caine".

Fata fusese data disparuta in august impreuna cu iubitul ei, in varsta de 32 de ani, care a fost omorat de Kohlhepp.

Dupa ce a fost arestat, individul le-a spus politistilor ca tot el a impuscat mortal alti patru oameni, intr-un atac armat care a avut loc in 2003, intr-un showroom de motocliclete.

Serif Spartanburg County: "Este o chestiune grava."

In plus, le-a aratat locul unde a ingropat alte doua victime. Utilaje grele si politisti calare au verificat temeinic uriasa lui proprietate in cautare de dovezi.

Serif Spartanburg County: "Verificam in continuare scena crimei. Nu am terminat inca."

Todd Kohlhepp avea o afacere profitabila in domeniul imobiliar. Angajatii lui isi amintesc schimbarile bruste de dispozitie.

Corespondent ABC News: "Nu era doar agent imobiliar. Se ocupa si de mai multe proprietati date spre inchiriere.

Multi oameni ne-au povestit ca el avea cheie de rezerva de la apartamentul lor. Informatie de natura sa le dea fiori multora din aceasta comunitate."

Kohlhepp a fost arestat si in urma cu trei decenii, pe cand era adolescent, pentru sechestrare si viol. Raportul prezentat in justitie il infatisa pe Todd Kohlhepp drept un tanar obsedat de arme si de sex si stapanit de o dorinta de a le face rau altora.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO