Un adolescent s-a sinucis in dormitorul sau. Mesajul pe care l-a scris in praful de pe fereastra

Ultima actualizare: 09-03-2014 07:03
fereastra

Un adolescent retras si batjocorit de colegi a fost gasit spanzurat dupa ce si-a scris mesajul de adio in praful de pe fereastra dormitorului sau.

Martin Holder a scris urmatorul mesaj pe fereastra dormitorului sau: "Intunericul din fata nu este ceea ce-ti imaginezi". Mesajul putea fi citit doar atunci cand soarele stralucea pe fereastra camerei in care a fost descoperit dupa cateva zile, relateaza The Mirror.

In timpul audierilor care au urmat decesului s-a afirmat ca adolescentul a ajuns la gestul extrem pentru ca a fost agresat si hartuit de colegii lui. Martin incarcase pe YouTube filmari cu el cantand la chitara, insa le-a sters dupa cateva zile in urma comentariilor rautacioase facute de colegi.

VEZI AICI imagini cu Martin Holder.

Mama adolescentului sustine ca Martin a fost victima "atacurilor severe" on si offline. "Nu era vorba doar despre inaltimea lui si felului in care canta. Era un copil foarte sensibil, de aceea a fost o tinta usoara. Ii luau ghiozdanul si i-l aruncau pe hol sau in copac, iar cu pranzul lui faceau la fel. Ii faceau orice, numai sa-i vada reactia", a spus mama baiatului, Marj Hamlett-Hughes, 42 de ani.

Martin, from Lynworth, Gloucestershire, Marea Britanie, studia informatica la Colegiul Gloucestershire cand a murit. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO