Un adolescent aflat intr-o excursie cu cortul a fost muscat de cap de un lup

Dată publicare: 28-08-2013 18:12
Dată actualizare: 31-08-2013 06:52


lup

Tanarul in varsta de 16 ani statea langa cortul sau, intr-o zona impadurita din Minnesota, cand a fost atacat de un lup, lasandu-l pe acesta cu o rana deschisa de 10 centimetri.

Noah Graham se afla intr-o excursie cu cortul impreuna cu cativa membrii ai familiei si prieteni. Potrivit Daily Mail, acesta sustine ca nu a auzit sau vazut animalul, pana in momentul in care l-a atacat, muscandu-l de cap.

Tanarul s-a luptat cu lupul pana a reusit sa se elibereze, incercand sa il loveasca inapoi.

Dupa mai multe lovituri, animlul a fugit in padure.

Rudele acestuia i-au acordat adolescentului primul ajutor si l-au dus la un spital din apropiere, pentru a-I trata rana de aproximativ 10 centimetri.

Intr-un interviu acordat The Bemidji Pioneer, adolescentul a declarat ca va trece mult timp pana cand va mai dormi sub cerul liber. In timp ce investigau cazul, autoritatile au observat in perimetrul zonei de campare doi lupi, insa nu au reusit sa-i prinda.

Turistii din zona sustin ca sunt des vizitati de aceste animale, care in mare parte vin pentru mancare. In ciuda acestor declaratii, autoritatile sustin ca nu exista nicio plangere oficiala pana acum.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO