Au apărut noi imagini cu tânăra din Timișoara care s-a sinucis alături de cei doi copii ai săi.

Recent, au fost dat publicității noi imagini în care Iulia a fost surprinsă înainte de a-și pune capăt zilelor.

În clipul video de mai sus, femeia iese la un moment dat dintr-o mașină închisă la culoare, după care pare că vorbește la telefon.

La începutul lunii mai, o femeie de 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani.

Absolventă de psihologie, Iulia urma să se căsătorească în curând cu tatăl copiilor ei de care, acum câţiva ani, divorţase. Ea locuia impreună cu părinții și cu cei mici în Timișoara, iar el trăia în Austria.

Fetița de șase ani avea înca semne vitale când au ajuns ambulanțele acolo. Dar medicii nu au putut sa o salveze.

Apelul la 112 a fost făcut dimineață, la ora 9 și 46 de minute. Cei care locuiesc în bloc anunțau echipele de salvare că în fața blocului sunt prăbușiți o femeie cu doi copii.

La fața locului au fost trimise în misiune două ambulanțe, o motocicletă SMURD și o autospecială de intervenție. Pentru femeie și băiețelul cel mic, de 3 ani, nu s-a mai putut face nimic.

Fetiței de 6 ani i s-a acordat ajutor de urgență pe loc, după câteva zeci de minute, s-a prăpădit și ea.

„Am găsit două persoane decedate, cu leziuni incompatibile cu viața. Pentru a treia persoană s-au început manevrele de resuscitare, din păcate fără rezultat”, declara atunci un medic SMURD.