Ultimele cuvinte ale unei femei în timp ce-și privea fiica cum este ucisă

Ultima actualizare: 21-03-2019 20:02
Sara Packer
Agerpres

Un cuplu își așteaptă sentința pentru răpirea, molestarea și uciderea fiicei adoptive. Adolescenta a fost agresată de bărbat în timp ce mama adoptivă privea scena fără să intervină.

Ulterior, femeia i-a spus tinerei că „asta e noua sa viață și nu o mai poate ajuta”, scrie metro.co.uk.

Trupul fetei de 14 ani a fost descoperit, dezmembrat, într-o zodă păduroasă din Pennsylvania, SUA. „Nu ar fi trebuit să moară. Am devenit prea implicată în fantezia lui Jake (n.r. partenerul femeii) și nu l-am oprit pentru că nu am vrut să-l pierd”, a declarat Sara Packer.

Mama adoptivă a mai recunoscut că punea pastile în mâncarea adolescentei pentru a o face supusă.

În 2016, cei doi adulți au închiriat o proprietate în Quakertown, unde au început să o și molesteze pe adolescentă. După ce au torturat-o, au legat-o și au abandonat-o în podul casei pentru a muri din cauza caniculei. Tânăra reușise să scape, însă cei doi au prins-o din nou și au sugrumat-o.

„I-am luat mâna și i-am spus că poate muri liniștită. Părea că durează o eternitate, însă totul s-a petrecut în doar câteva minute”, a declarat femeia.

Sara Packer a mai povestit că, apoi, i-au transportat trupul dezmembrat într-o pădure din zonă și au abandonat-o.

Jacob Sullivan riscă închisoarea pe viață sau pedeapsa cu moartea, iar mama adoptivă, în schimbul cooperării, va fi condamnată la închisoare pe viață.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO