Ucisă de fostul soț când mulgea vaca. S-a târât până la poarta vecinei cu ultimele puteri

Ultima actualizare: 11-08-2020 19:07

Momente de groază în județul Neamț, unde o femeie înjunghiată de fostul soț s-a târât până la poarta vecinei să caute ajutor.

Avea să ajungă în cele din urmă la spital, unde s-a și stins. Partenerul ei, în vârstă de 65 de ani, a fost arestat și va fi judecat pentru omor. În loc să le asigure linștea, divorțul cuplului le-a adus năpasta, spun vecinii.

Cei doi soți locuiau în comuna Borlești, iar vecinii îi știu drept gospodari. Cuplul trecea însă printr-un divorț urât. Certurile se țineau lanț.

Vecin: „Au fost ceva discuții și au divorțat, dar el era un om foarte bun foarte gospodar.”

Reporter: „V-ați gândit vreodată că se poate ajunge la crimă între ei?”

Vecin: „Ferească Dumnezeu, nici vorbă, nici pe departe”.

Reporter: „Ce credeți că s-a întâmplat?”

Vecin: „Nu știu, poate gelozie ceva mă gândesc”.

Conflictul ar fi plecat de la bani. Mai precis, bărbatul nu ar fi fost de acord să o sprijine financiar pe femeie. Zilele trecute, a intrat peste ea în grajd și a înjunghiat-o.

Cu ultimele puteri femeia s-a dus până la poarta unei vecine.

Vecină: „Ea a ieșit înaintea vacii, a adus vaca acasă, a legat-o să o mulgă și cum stătea cu spatele la ușă numai bine el tiptil s-a dus și i-a băgat cuțitul în spate”.

Vecin: „Eu am copilărit cu băiatul ăsta, dar nu l-am văzut niciodată să fie violent. O nebunie, o ură s-a declanșat așa deodată"

Femeia de 59 de ani a fost transportată la spitalul din Piatra Neamț unde medicii au făcut tot posibilul să o salveze. Trei zile s-a luptat pentru viață.

Inițial soțul agresiv a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Încadrarea a fost schimbată în omor, iar suspectul riscă să stea 20 de ani după gratii.

Cei doi au împreună trei copii, doi băieți și o fată, fiecare stabilit în altă localitate.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO