Turist sfasiat de 3 tigri, in fata sotiei si a copilului, la o gradina zoo din China. Cum a ajuns in aceasta situatie. VIDEO

Ultima actualizare: 01-02-2017 00:03
barbat atacat de tigri

Un turist a sfarsit in conditii tragice la gradina zoologica Ningbo Younger din estul Chinei, dupa ce a fost atacat de trei tigri. In ciuda interventiei ingrijitorilor, barbatul a murit.

Din primele date reiese ca victima ar fi intrat de buna voie in zona ingradita in care se aflau tigrii, dupa care a traversat un rau ce le separa de traseul turistilor. Incidentul inexplicabil a avut loc jurul orei locale 14:30, atunci cand animalele erau hranite, relateaza The Sun.

Scenele socante s-au desfasurat chiar sub ochii ingroziti ai sotiei si copilului barbatului. Omul a fost sfasiat de tigri, lovit cu ghiarele si trantit la pamant de fiecare data cand a incercat sa se ridice. El a suferit rani pe toata suprafata corpului, dar in special in zona capului si a gatului.

Ingrijitorii au intervenit in circa 15 minute si au incercat sa indeparteze animalele cu tunuri de apa si cu rachete de semnalizare, dar nu au reusit. Unul dintre tigri a fost impuscat si ucis in timpul operatiunii.

Barbatul a murit in cele din urma din cauza ranilor suferite.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO