Trupul unei femei din Cluj, disparuta de trei saptamani, descoperit sub patul dintr-o casa abandonata. Ce suspecteaza vecinii

Ultima actualizare: 23-08-2015 07:22

Destin amar pentru o femeie de 45 de ani, din judetul Cluj, care a disparut de acasa de trei saptamani si acum a fost gasita moarta intr-o locuinta din vecini, parasita de proprietari.

Trupul ei neinsufletit, ascuns sub un pat, era intr-o stare avansata de degradare. Politia iau in calcul toate variantele: sinucidere, moarte naturala sau crima. Unii povestesc ca langa femeie s-ar fi gasit o punga de medicamente. Sotul femeii a fost si el audiat de anchetatori, dar spune ca nu are nimic de-a face cu moartea nevestei.

Adela a avut o viata foarte grea in ultimii ani, spun vecinii. Fata ii plecase in strainatate, din cauza certurile dintre parinti. Sotul femeii o batea in nestire, iar de scandalurile din familie a auzit tot satul.

In 28 iulie, femeia a disparut de acasa, insa nimeni nu s-a mirat: toti au crezut ca femeia si-a luat lumea in cap, satula de batai. Dupa trei saptamani de la disparitia ei, timp in care a fost cautata de autoritati si localnici, cadavrul ei a fost gasit ascuns sub un pat, intr-o casa nelocuita, aflata la 200 de metri de locuinta ei.

"Ii turna apa in cap, o batea, a taiat-o la deget, i-a rupt piciorul si i-a invinetit ochiul... A fost gasita in casa vecinului, era incuiata pe interior. S-a uitat proprietara casei sa vada ce mai e si ea era cazuta dupa pat", povesteste o vecina.

Proprietarii casei veneau destul de rar acolo si acum, indata ce au gasit-o pe vecina lor fara suflare, au dat alarma. Vecinii spun ca se mai adapostea aici cand o alunga sotul de acasa.

"A fost batuta de foarte multe ori, a depus plangeri la politie si erau vesnic scandaluri in acasa. Viata grea a avut langa el", povesteste o alta vecina.

Cand a fost gasit, cadavrul era intr-o stare avansata de gradare, fapt ce ingreuneaza acum ancheta. In prima faza, politistii l-au invitat pe sotul femeii la audieri, insa acesta a negat ca ar avea vreo legatura cu moartea nevestei.

Nici la proba cu detectorul de minciuni barbatul nu a aratat vreo sovaire. Anchetatorii asteapta rezultatele autopsiei, esentiale in acest caz. Intre timp, fiica femeii va veni in tara ca sa-si inmormanteze mama.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO