Barbatul care si-ar fi dat foc in fata Fiscului din Onesti din cauza datoriilor era consilier local. Cati bani avea de dat

Ultima actualizare: 11-09-2014 00:10

Scene socante in fata sediului Finantelor Publice din Onesti. Un barbat de 45 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a luat foc.

Politistii spun ca toate indiciile duc spre ipoteza unei sinucideri. Barbatul era consilier local intr-o comuna din Bacau si datora 50.000 de lei statului.

Ziua in amiaza mare, oamenii au vazut cum o masina parcata in fata Finantelor Publice Onesti se aprinde ca o torta, iar in scurt timp este inghitita de flacari imense. Au cerut imediat ajutorul pompierilor, iar soferii care aveau masinile lasate in apropiere si le-au mutat in graba. Nimeni nu a observat insa ca pe bancheta din spate se afla un om.

Pompierii au stins flacarile si au gasit cadavrul carbonizat. Barbatul de 45 de ani era consilier local in comuna Pargaresti, din judetul Bacau. Anchetatorii cred ca si-a incendiat intentionat masina, in semn de protest. Omul datora statului 50.000 de lei, iar cei de la ANAF ii scosesera deja la vanzare unele spatii comerciale pe care le avea in proprietate. Consilierul era tatal a trei copii, iar politistii urmeaza sa stabileasca daca a lasat sau nu in urma vreun bilet de adio.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO