Triunghi amoros complicat, cu trei victime. O tanara de 14 ani a murit in spital la o saptamana dupa ce a fost impuscata

01-11-2014 13:13

shooting liceu

O a treia victima si-a pierdut viata, la o saptamana dupa ce un adolescent a deschis focul intr-un liceu din Washington asupra unui grup de prieteni buni implicati intr-un triunghi amoros tragic.

Shaylee Chuckulnaskit, 14 ani, a murit din cauza ranilor provocate de gloantele lansate de Jaylen Fryberg, 15 ani, care a deschis focul asupra unui grup aflat in cantina Liceului Marysville-Pilchuck, in timpul pauzei de pranz, relateaza Daily Mail.

Cunoscut pentru familia ei ca "Shay" ea a murit la Centrul Medical Providenta, ca urmare a "leziunilor grave". Prietena ei, Gia Soriano, 14 ani, si fata de care pistolarul se indragostise, Zoe Galasso, 14 ani, au fost, de asemenea, ucise in incidentul armat.

Jaylen se indragostise nebuneste de Zoe Galasso si a fost distrus cand aceasta a inceput sa se intalneasca cu varul lui, Andrew. Zoe statea la masa cu prietenii ei, vinerea trecuta, cand Jaylen a deschis focul.

Jaylen si Andrew se intelegeau foarte bine, insa primul a fost devastat cand a aflat ca fata care l-a respins pe el se intalnea cu varul ei. Colegii de liceu spun ca acesta era foarte afectat de toata povestea, insa nu a spus niciodata ca ar vrea sa se razbune.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26