Triunghi amoros complicat, cu trei victime. O tanara de 14 ani a murit in spital la o saptamana dupa ce a fost impuscata

Ultima actualizare: 04-11-2014 07:06
shooting liceu

O a treia victima si-a pierdut viata, la o saptamana dupa ce un adolescent a deschis focul intr-un liceu din Washington asupra unui grup de prieteni buni implicati intr-un triunghi amoros tragic.

Shaylee Chuckulnaskit, 14 ani, a murit din cauza ranilor provocate de gloantele lansate de Jaylen Fryberg, 15 ani, care a deschis focul asupra unui grup aflat in cantina Liceului Marysville-Pilchuck, in timpul pauzei de pranz, relateaza Daily Mail.

Cunoscut pentru familia ei ca "Shay" ea a murit la Centrul Medical Providenta, ca urmare a "leziunilor grave". Prietena ei, Gia Soriano, 14 ani, si fata de care pistolarul se indragostise, Zoe Galasso, 14 ani, au fost, de asemenea, ucise in incidentul armat.

Jaylen se indragostise nebuneste de Zoe Galasso si a fost distrus cand aceasta a inceput sa se intalneasca cu varul lui, Andrew. Zoe statea la masa cu prietenii ei, vinerea trecuta, cand Jaylen a deschis focul.

Jaylen si Andrew se intelegeau foarte bine, insa primul a fost devastat cand a aflat ca fata care l-a respins pe el se intalnea cu varul ei. Colegii de liceu spun ca acesta era foarte afectat de toata povestea, insa nu a spus niciodata ca ar vrea sa se razbune.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO