Trei morți și un rănit grav în urma unui accident în Constanța

Dată publicare: 12-11-2017 16:40
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Trei persoane au murit şi una a fost grav rănită în urma unui accident rutier care a avut loc duminică, în judeţul Constanţa, după ce două autovehicule s-au ciocnit frontal.

În urma evenimentului mai multe persoane au rămas încarcerate, pentru scoaterea lor fiind nevoie de intervenţia pompierilor, relatează news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică după amiază la un accident rutier petrecut între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, ei fiind informaţi că există persoane încarcerate, dar şi scurgeri de combustibil.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi trei ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean, dar şi elicopterul SMURD. Conform primelor informaţii, două autovehicule s-au ciocnit frontal. În urma accidentului, două persoane au murit pe loc, iar alte două erau încarcerate, fiind în comă.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă, una dintre persoanele rănite a intrat în stop- cardiorespirator, iar în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale a fost declarată decedată.

În urma accidentului doi bărbaţi şi o femeie au murit, iar o patra persoană se află în stare gravă, aceasta fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu un echipaj SMURD.

De asemenea, circulaţia în zonă a fost blocată în urma acestui eveniment.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabilit împrejurările în care a avut loc accidentul.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO