Trei frati din Iasi au ucis un barbat, tata a sase copii. Cearta a pornit de la un gard

Ultima actualizare: 03-11-2016 07:07

Crima sangeroasa intr-o comuna din Iasi. Un barbat in floarea varstei, tata devotat si asistent maternal pentru alti trei copii, a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit de trei frati, vecini ai victimei.

Agresorii au sarit la bataie fara un motiv clar si l-au lasat intr-o balta de sange. Politistii i-au retinut pe doi dintre agresori si il cauta pe cel de-al treilea, care este considerat periculos.

Victima in varsta de 40 de ani dormea cand a auzit ca trei tineri strica un gard al unei case pe care o avea in grija. Le-a atras atentia, insa acestia au sarit la bataie. S-au napustit asupra sarmanului om cu pari si cutite, lasandu-l in agonie pe drum.

Localnic: "Aici au avut altercatia cu dansu si aici l-au gasit baietii jos. Si acolo cred ca a venit cu capul in plasa aia."

Oamenii spun ca Paul era unul dintre cei mai vrednici sateni. Acest lucru nu a contat pentru vecinii sai, trei tineri ciobani, care dupa ce au rupt gardul casei au facut scandal.

Razvan Avadanii, fiul victimei: "Tata i-a spus sa nu-l rupa ca are el grija de casa, sa-l rupa cand e omul acasa. Si ei s-au enervat, erau beti, i-au dat cu parul si cu un cutit."

Ion Capracea, ruda: "Ei au facut scandal pe aici si taica-su a iesit in drum si a spus: Stati cuminti. Deodata i-au dat cu parul! Nu au mai discutat nimic."

Barbatul are trei copii ai sai si alti trei pe care ii tinea in asistenta maternala. Tocmai isi maritase una dintre fete.

Simona Chirica: "M-a crescut de mica, ce sa vorbesc despre el, nu am cuvinte. Nu cred ca am sa-l uit vreodata."

Despre agresori, oamenii spun ca sareau la bataie la oricine fara motiv.

Costel Radu, ginerele victimei: "Mergea asa cu securea pe umar si sarea la bataie desi eu nu aveam treaba cu ei. Ei asa sunt toti fratii. Nu ne-am dat seama ca se va intampla asa ceva."

Vecin: "Ce s-a intamplat aici sunt produsele societatii in care traim. Oamenii de valoare, gospodari, care cresc copii se duc in pamant, golanii traiesc bine mersi. Omul asta era cel mai gospodar de pe cotul asta."

Politistii au primit informatii ca al treilea agresor se ascunde in padurile din jurul localitatii. Acesta este considerat periculos pentru ca ar putea avea asupra lui arma crimei.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO