Tragedie pe Gange. 7 tineri au vrut sa-si faca un selfie in timp ce inotau in fluviu, dar nu isi imaginau ce va urma

Ultima actualizare: 26-06-2016 00:08
raul Gange

Sapte tineri s-au inecat in fluviul Gange din India dupa ce unul dintre ei s-a dezechilibrat in timpul unei sesiuni de fotografii selfie, a declarat joi politia locala citata de agentia de presa Xinhua.

"Sapte tineri au plecat ieri sa faca o baie in raul Gange si unul dintre ei, in timp ce facea fotografii selfie, si-a pierdut echilibrul si a fost maturat de un curent puternic de apa", a declarat un oficial al politiei. "Cei sase prieteni care il insoteau s-au inecat pe rand incercand sa se salveze unii pe altii", a precizat sursa citata. Politia nu a mai putut decat sa aduca trupurile la mal, relateaza Agerpres

Decesele au avut loc in districtul Kanpur, la aproximativ 89 de kilometri vest de orasul Lucknow, capitala statului Uttar Pradesh din estul Indiei.

Autoritatile indiene au declarat la inceputul acestui an 16 zone in care sunt interzise fotografiile selfie din jurul capitalei financiare Mumbai, dupa ce mai multe decese au fost raportate in timpul sesiunilor foto de autoportrete. Locatii care includ populare faleze marine, cum sunt Bandra Bandstand, Marine Drive si Juhu Chowpatty, au fost declarate nesigure pentru selfiuri de catre politia din Mumbai.

Masura a avut ca scop descurajarea oamenilor de a se expune riscurilor in timpul sesiunilor de selfie, devenite un element de cultura populara in intreaga lume, mentioneaza agentia Xinhua.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO