ANIMATIE GRAFICA. Doi copii si bunicii lor au murit intr-un accident produs din cauza unei depasiri riscante

Ultima actualizare: 25-12-2014 09:54
Tragedie pe DN2: doi copii si bunicii lor au murit...
ANIMATIE GRAFICA. Doi copii si bunicii lor au muri...

Cu trei zile inainte de Craciun, o familie s-a destramat pentru totdeauna.

Bunicii si cei doi nepoti, o fetita de sase ani si un baietel de noua, au murit pe loc, intr-un teribil accident, petrecut duminica seara, pe Drumul European 85, in apropiere de Urziceni. Bunicul copiilor se afla la volan si se pare ca a incercat sa faca o depasire riscanta: masina condusa de el a izbit cu putere un autoturism de teren, iar patru oameni au pierit in impact. Doar parintii copiilor, aflati si ei in autoturism, au scapat cu viata.

Bunicii cu cei doi nepoti, o fetita si un baietel, impreuna si cu parintii lor se intorceau acasa, in Bucuresti. Aveau in portbagaj in porc taiat, semn ca isi facuseara aprovizionarea de Craciun.

Accidentul a avut loc intr-o zona unde drumul era drept. Masina in care se aflau cele 4 persoane care si-au pierdut viata se indrepta spre Capitala. La volan se afla bunicul copiilor - un barbat de 43 de ani. Nimeni nu a inteles de ce la un moment dat a riscat o depasire, cand din fata se apropia un alt autoturism. Impactul a fost nimicitor.

Bunicii si nepotii lor, o fetita de sase ani si un baietel de 9, au murit pe loc, dupa ce masina s-a rasturnat pe camp.

Comisar-sef Ioan Tita, seful politiei Urziceni: "Pe fondul unei depasiri neregulamentare, un conducator auto a pierdut controlul volanului, s-a impactat frontal cu un alt autovehicul."

Parintii copiilor - mama de 26 de ani si tatal de 29 - au fost scosi din autoturism si dusi de urgenta la Spitalul din Urziceni. Dupa ce au fost stabilizati, cei doi soti au fost adusi la Spitalul Pantelimon din Capitala.

Soferul autoturismului care circula regulamentar a scapat, miraculos, cu rani usoare. Din cauza accidentului, traficul pe Drumul European 85 s-a desfasurat cu dificultate aproape 2 ore.

Femeia a fost operata la umar, pentru ca avea o fractura si este in stare stabila in sectia Ortopedie. Sotul ei este internat la Neurochirurgie, pentru ca are mai multe traumatisme la cap si torace si lovituri la coloana. Cei doi vor mai ramane pana dupa anul nou , in spital.

Soferul autoturismului care circula regulamentar a scapat, miraculos, cu rani usoare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO