Tragedie la malul Dunarii. Politistii au venit imediat dupa ce un trecator a dat alarma

Ultima actualizare: 09-06-2016 06:58

Tragedie pe malul Dunarii, la Galati. Pompierii au fost sesizati de un trecator de pe faleza ca aproape de malul fluviului pluteste trupul unui barbat.

Cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au intervenit cu o barca si au scos corpul din apa, dar din pacate medicii SMURD nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Corpul a fost vazut plutind pe Dunare de un trecator, in jurul orei 11. Imediat a fost data alarma, dar a mai durat mai bine de un sfert de ora pana cand pompierii au reusit sa scoata trupul barbatului la mal. Politistii au aflat in scurt timp ca este vorba despre un tanar de aproximativ 20 de ani, care isi lasase hainele si telefonul mobil pe mal, la aproximativ trei kilometri distanta de locul unde a fost gasit. Anchetatorii au plecat de la premisa ca barbatul a intrat sa se racoreasca in Dunare si s-a inecat, dar iau in calcul si varianta unei sinucideri.

Zeci de persoane care se aflau la plimbare pe faleza Dunarii au asistat la operatiunile de salvare. Pompierii au intervenit cu o barca pneumatica si, in scurt timp, au scos trupul neinsufletit la mal.

Eugen Chirita, purtator de cuvant ISU Galati: "Echipajul de cautare, salvare a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati a recuperat din apele Dunarii trupul unui barbat de aproximativ douazeci de ani. La fata locului s-a deplasat si un echipaj SMURD, dar, din pacate, nu a putut face nimic pentru el."

Pana la aceasta ora, politistii nu au reusit sa afle identitatea tanarului, si in privinta mortii sale iau in calcul atat varianta unui accident nefericit, cat si a unei sinucideri.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO